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FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET 
(In Compliance with Chapter 718.111(12)(a)(14) and 718.504, F.S.) 

 
 
 
 

Q:  What are my voting rights in the condominium Association? 
A:  One vote per condominium unit. 

 
Q:   What restrictions exist on my right to use my unit? 
A:  Refer to Rules & Regulations and Condominium Documents. 

 
Q:   What restrictions exist on the leasing of my unit? 
A:  No leasing of units is permitted. 
 
Q:   How much are my assessments to the Condominium Association for my unit type 

and when are they due? 
A:  Fees are paid monthly. Refer to the Reserve Analysis page of the Budget  
      or call the management company to inquire about the amount of the  
      maintenance fees. 
 
Q:  Do I have to be a member in any other Association? If so, what is the name of the 

Association and what are my voting rights in this association? Also, how much are my 
assessments? 

A:  No 
 

Q:   Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 
facilities? If so, how much am I obligated to pay annually? 

A:  No. 
 

Q:  Is the Condominium Association or other mandatory membership association 
involved in any court cases in which it may face liability in excess of $100,000? 
If so, identify each such case. 

A:  No. 
 

 
 
 

NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  
A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS 
HERETO, THE SALES CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS 


